Луѓето кои се доволно луди да мислат дека можат да го менуваат светот,

се всушност оние луѓе кои тоа и го прават !

Thursday, January 17, 2013

Еколозите се хумани


Дел од членовите на Еко-патролата, за време на Божиќните празници, имаа хуманитарна посета и креативна работилница со корисниците на Дневниот центар „Порака“