Луѓето кои се доволно луди да мислат дека можат да го менуваат светот,

се всушност оние луѓе кои тоа и го прават !

Monday, October 29, 2012

Aкција „Македонија без отпад 2012“


Учениците и вработените од нашето училиште учествуваа во еколошката  акцијата „Македонија без отпад“ . Делувајќи локално дадовме придонес глобално - за почиста  Македонија

Чистењето може да биде забавно
Малите беа добар пример за големите
    
Пластиката ја селектиравме од другиот отпад
 Продолживме и во кабинетот. Чистевме и се едуциравме
               Кога нашата средина е чиста - задоволни сме сите