Луѓето кои се доволно луди да мислат дека можат да го менуваат светот,

се всушност оние луѓе кои тоа и го прават !

Monday, September 22, 2014

Учество  во манифестација „Нашите улици – наш избор
(22.09.2014)
Нашите ученици учествуваа во манифестација „Нашите улици – наш избор - (во организација на Општина Радовиш )По повод:
 21-ви септември- Меѓународниот ден на мирот и  
22-ри септември–Меѓународниот Ден без автомобили, 

Во акцијата беа вклучени 50 ученици
Реализирани активности:
-мировниот марш носејќи пригодни ЕКО пароли и пароли за МИР
- изведба на музичка точка „We are the world”

- велосипедски „марш“- за помалку користење на автомобили


No comments:

Post a Comment