Луѓето кои се доволно луди да мислат дека можат да го менуваат светот,

се всушност оние луѓе кои тоа и го прават !

Friday, December 19, 2014

Еко проект - ЕКО ПАКЕТ -Тетра пак

 Започнавме со реализација на ЕКО ПАКЕТ  - тетрапак
                                   
                                             

                                                  No comments:

Post a Comment